LENTOPALLO

Niklas Breilin U20-maajoukkueen libero EM-karsinnoissa

Suomen U20-pojat voittivat eilen jännittävässä viisieräisessä ottelussa Belgiaa vastaan EM-karsinnat. Rikalavolleyn Niklas Breslin liittyy myös joukkueeseen. Nike toimi puolustavana liberona joukkueessa, jossa oli kentällä kaksi liberoa. Joukkueen päävalmentaja Pertti “Pläki” Honkanen oli tyytyväinen joukkueen esitykseen ottelussa, ja Nikke oli pelannut tonttinsa hienosti ja hoitanut useita huonoja puolustuspalloja.

Tänään pelattavaan otteluun Ukrainaa vastaan Nikke ja stuntit ovat loistavia! Peli alkaa. suomessa.

Lentopalloliiton sivuilla on koko otteluraportti.

Kilpailun etenemistä voi seurata myös kilpailun virallisilla nettisivuilla valitsemalla U20-kilpailun nettisivut. Suomi on mukana F-ryhmässä. Live Score voi seurata pelejä (valitettavasti pelejä ei videoitu). Kyseisillä sivustoilla näet myös joukkueiden tilastot.

Lauantaina D-pojat kilpailivat C-poikien välierissä Kangasalalla. Vastustajina olivat Koijärvi Fitness, Vammalan Lentopallo, LP Kangasala ja Humppilan Yritys. Kolme ensimmäistä poikaa saivat lukemat 2-0, 2-0 ja 2-1. Tuloksella 1-2 kukistui Humppila. Pyörittelimme pelaajia ahkerasti, koska joukkue oli matkassa kahdeksan pojan voimin. Kaikilla ei ollut vaikeuksia täyttää paikkojaan! Turnaukselle omistetulla Facebook-sivulla Rikalavolley on lisää kuvia (Kuvat: Elina Kontio).

D-pojat jatkavat pelejään ensi viikonloppuna, jolloin pelataan sarjan päätösturnaukset. Rikalavolley, jossa on kaksi joukkuetta, isännöi A-finaalin Halikon urheiluhallissa. Tuolloin RV:n kolmas joukkue matkustaa Orivedelle.