URHEILU

Harjoitukset jatkuvat edelleen.

Tämän seurauksena syksystä 2016 alkaen poikien lentopallojoukkueen nimi on Salon Viesti. Syksyn ryhmät ilmoitetaan toistaiseksi täällä, kunnes Salon Viesti -sivusto päivitetään. Päivitetyt sivut ovat saatavilla lähiaikoina.

Nuorempien poikien treenit alkavat elokuussa, pian koulujen alettua, ja tarkemmat ajat ilmoitetaan pian. Tälle sivustolle on jo päivitetty tietoa harjoitusten jatkumisesta – katso lisätietoa joukkueet-osiosta!

Loun ensimmäinen erä saapui, ja hän huomasi olevansa selkä seinää vasten. Hän ei näytä muistavan tuosta erästä paljoakaan, ja penkin päässä häntä hieman viluttaa. Vaikka säätöihin puututtiin erän tauolla, aloitimme toisen erän samalla seiskalla. Toinen erä oli lähes yhtä hämmentävä ja kostea kuin ensimmäinenkin. Toisaalta jätkät osoittivat taistelutahtoa viemällä pelin kolmanteen erään. Jätkät väänsivät kolmannen erän ja näin ollen koko pelin kotiin ihmeellisellä diilillä, ja helpotuksen huokaus kuului pelaajien, valmennusjohdon ja fanien suusta Myllyn kauppakeskukseen asti!

Tappion myötä jatko-ohjelmamme olisi ollut hieman vaikeampi, mutta nyt meillä oli lohkovoitto pussissa, ja lohkovoittajat etenivät kaavion mukaan suoraan välieriin. Ei muuta kuin odottelemaan ristiin vastustajan pääsyä pelin välieriin päivällisen kautta.

Näin jälkikäteen ajateltuna on helppo olla viisas ja sanoa, että “uhkapelimme” kannatti, sillä saimme kouralliselle tärkeitä pelaajiamme tarvitsemaamme palautumisaikaa sekä peliaikaa koko peliryhmälle ja jopa suoran puolivälieräpaikan. Lisäksi tuo pieni “putoaminen” olisi voinut toimia herätyksenä koko joukkueelle; yksikään joukkue ei voi mennä läpi koko turnausta kohtaamatta vastoinkäymisiä.

Tämän jälkeen kohtasimme illan semifinaalissa ennalta sovitun joukkueen, Arctic Circle Foxesin. Kettujen kanssa oli aiemmin tällä kaudella taisteltu muutamaan otteeseen, ja NaPan puutteet, vahvuudet ja hyökkäyssuunnat piti tiedostaa hyvin.

Saapa sitten selville, olivatko pojat pelin jälkeen samaa mieltä Loimun kanssa siitä, että nyt palataan omalle, tutulle tasolle, vaikka sävy oli heti alusta asti murhaava. Tietysti, kun olimme voittaneet pelin ensimmäisellä nyrkillä, ei meillä ollut varaa antaa mitään tasoitusta, eikä minulla ollut varaa antaa mitään tasoitusta lopputurnauksessa.